Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu iese la rampă după anunțul lui Tudorel Toader: 'OUG-ul minune este doar o frecție la picior de lemn'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, afirmă, referitor la OUG privind revizuirea sentințelor date în baza protocoalelor cu SRI sau a interceptărilor ilegale, că „este doar o frecție la picior de lemn”, deoarece niciun judecător „de sistem” nu va recunoaște niciodată că a procedat nelegal.

Sorina Matei, ieșire furtunoasă după ce Toader a anunțat OUG pentru revizuirea sentinţelor pe protocoale: 'Altă prostie'

„Văd că există o mare agitație că a zis Tudorel Toader că va da o OUG să se revizuiască hotărârile definitive date pe protocoale.

Prună a ieșit să spună cum că protocoalele ar fi fost legale până la decizia CCR care a scos SRI din interceptări. Prună minte: protocoalele nu erau legale nici înaintea deciziei, pentru că ele contraveneau normei exprese că SRI nu poate face acte de cercetare penală, nicidecum să formeze echipe comune, nu aveau legătură cu interceptările, aspect total diferit. Că după decizia CCR nu au mai putut nici măcar să ”întindă firele”, asta e altă discuție.
Povestea cu revizuirile este doar o poveste de adormit copiii: cum ar putea judecătorii care au lucrat ei înșiși pe protocoale să recunoască: ”da, am fost niște ticăloși, am băgat oameni la pușcărie pe nedrept”. Deci efectul va fi fix ZERO.
Sigur că Tudorel Toader este un maestru al ”găselnițelor”, dar această OUG nu va produce absolut niciun efect, nici măcar atât cât vor produce modificările la coduri, dacă vreodată vor intra în vigoare.
OUG - ul ”minune” este doar o frecție la un picior de lemn: un judecător de Sistem nu va recunoaște NICIODATĂ că a procedat nelegal.... și sunt mulți, foarte mulți.”, este mesajul lui Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.