Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îngrijorare în Familia Regală Britanică: Prințesa de Kent a făcut tromboză după vaccin (presă)

The Sun
printesa michael of kent

Baroneasa Marie Christine Anna Agnes Hedwig Ida, care deține titlul de Prințesa Michael de Kent, este bolnavă de mai bine de o lună, după ce a primit două doze de vaccin anti-Covid de la AstraZeneca. Medicii nu au stabilit însă o legătură directă între vaccin şi cheagurile de sânge, notează mai multe publicaţii britanie, printre care Daily Mail, Daily Mirror şi The Sun.

În vârstă de 76 de ani, Prințesa Michael de Kent a fost vaccinată cu serul AstraZeneca la începutul acestui an. Deși medicii nu au putut stabili o legătură directă între vaccin și starea ei de sănătate, baroneasa a dezvoltat cheaguri de sânge care au țintuit-o la pat în urmă cu o lună.

Căsătorită cu vărul Reginei, Prințul Michael de Kent, baroneasa beneficiază de îngrijire medicală de specialitate acasă.

"A fost un moment îngrijorător pentru cei din jurul ei. A fost dificil să o vadă suferind", a dezvăluit o sursă din apropierea familiei, pentru The Sun. În ciuda acestor rapoarte, purtătorul de cuvânt al Prințesei Michael de Kent a refuzat să dea detalii despre starea ei de sănătate.

În luna noiembrie a anului trecut, Prințesa a fost diagnosticată cu Covid-19 și a fost nevoită să se izoleze la Palatul Kensington.

Cheagurile de sânge au fost cele mai severe reacții adverse asociate vaccinului Oxford/AstraZeneca, deși oficial autoritățile medicale și producătorul nu au confirmat că cele două au vreo legătură directă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.