Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îngrijorător! Drogurile din Marea Neagră au ajuns și pe litoralul din Bulgaria: sute de kilograme de cocaină pură au fost găsite nu departe de frontieră

cocaina pe plaja

Şase pachete cu 170 kg de cocaină de puritate ridicată au fost găsite plutind pe Marea Neagră, în apropierea localităţii Şabla, nu departe de frontiera cu România, a informat ministrul de interne bulgar, Mladen Marinov, în şedinţa de guvern de miercuri, transmite BTA, relatează Agerpres.

Citește și: Fosta adjunctă a lui Kovesi, taxată pentru participarea la protestul de la Bruxelles. Replica G. Scutea: Eram la aceeași masă în februarie și nu știam de OUG 7

Cocaina se afla într-o vestă de salvare şi era învelită în ambalaj rezistent la apă. Potrivit ministrului Marinov, cel mai probabil este vorba despre un caz de predare de droguri pe mare. Autorităţile române şi bulgare lucrează la acest caz din data de 5 aprilie. O mare cantitate de cocaină a fost descoperită şi pe litoralul românesc. Autorităţile au intensificat supravegherea în zona Şabla. Pachetele conţineau coduri şi înscrisuri, a mai declarat Mladen Marinov.

Citește și: Șeful Loteriei Române a DEMISIONAT/ UPDATE

Mai multe informaţii despre acest caz urmează să fie furnizate într-o conferinţă de presă la Kavarna. Prim-ministrul Boiko Borisov a declarat că, acum două zile, inspectorii vamali bulgari au interceptat peste o tonă de marijuana. Şeful guvernului a mai afirmat că, în ultimii doi ani, la frontierele ţării au fost confiscate cantităţi record de droguri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.