Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inmatricularile noi de vehicule pentru transportul pasagerilor au crescut in aceasta toamna cu 31,7%

poze-femei-sexy-masini-frumoase

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut in aceasta toamna cu 31,7 % fata de toamna trecuta, au transmis vineri reprezentantii Institutului National de Statistica.  In trimestrul III 2016 comparativ cu acelasi trimestru din anul anterior inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au crescut cu 13,1%.

In trimestrul III 2016 comparativ cu trimestrul similar din anul 2015, inmatricularile de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au inregistrat atat cresteri cat si scaderi. Scadere s-a inregistrat la categoria autobuze si microbuze cu 60,7%.

In aceeasi perioada inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au crescut cu 16,3% la categoria autocamioane, cu 16,2% la categoria remorci si semiremorci si au scazut cu 4,8% la categoria autotractoare.

Fata de trimestrul II 2016, in trimestrul III 2016 inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 32,9%, iar inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au scazut cu 2,4%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.