Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Însoţitorii de bord de pe cursele Virgin Atlantic, compania miliardarului Richard Branson, nu vor mai trebui să își ascundă tatuajele

stiri.md
avion comercial

Însoţitorii de bord de pe cursele Virgin Atlantic vor avea voie să-şi etaleze tatuajele de pe braţe după ce compania a anunţat marţi că a renunţat la o reglementare care prevedea ca personalul care poartă uniforme, precum şi cel din prima linie să-şi acopere tatuajele cu cămăşi cu mâneci lungi, plasturi sau machiaj, informează Reuters.

Potrivit tradiţiei, aspectul însoţitorilor de bord trebuie să fie mereu prezentabil, iar majoritatea companiilor aeriene impunând coduri vestimentare stricte pentru personalul lor. în 2019, Virgin a renunţat la obligativitatea ca însoţitoarele de bord să poarte machiaj, potrivit Agerpres.

Compania britanică fondată de miliardarul Richard Branson a spus că în prezent îşi relaxează restricţiile privitoare la tatuaje înaintea unei noi campanii de recrutare pentru personal însoţitor de bord.

''Multe persoane folosesc tatuajele pentru a-şi exprima identităţile unice, iar colegilor noştri care lucrează direct cu publicul şi care poartă uniformă nu ar trebui să li se interzică acest lucru dacă şi-l doresc'', a precizat Estelle Hollingsworth, şefă de personal în cadrul Virgin Atlantic.

Compania a mai precizat că tatuajele de pe gât, faţă şi cap vor trebui în continuare acoperite, deşi regulile referitoare la acest lucru sunt în prezent revizuite Tatuajele ofensatoare trebuie de asemenea acoperite, a mai precizat compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.