Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui a suplimentat efectivele cu ocazia evenimentelor din 1-2 mai

primaria vaslui

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a suplimentat efectivele cu ocazia evenimentelor care urmează să fie organizate în 1 şi 2 mai.

"Pe lângă misiunile cotidiene de menţinere a ordinii publice executate independent sau în sistem integrat alături de poliţişti, jandarmii vor fi prezenţi şi la manifestările la care se preconizează o prezenţă numeroasă pentru a se asigura că acestea se vor desfăşura în condiţii optime de ordine şi siguranţă. Astfel, jandarmii vasluieni alături de poliţişti, poliţişti locali şi pompieri vor asigura măsurile de ordine publică, în zilele de 1 şi 2 mai, la manifestările cultural-artistice organizate în Parcul Copou şi Piaţa Civică din municipiul Vaslui, cât şi la cele organizate în oraşul Negreşti", precizează un comunicat de presă transmis de IJJ Vaslui, potrivit Agerpres.ro.

Reprezentanţii Jandarmeriei Vaslui le recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel la 112 în situaţii de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.