DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a scos la concurs 34 de posturi vacante

Facebook
ziua aviatiei romane

Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a scos la concurs 34 de posturi vacante din cadrul structurilor IGAv, scrie Agerpres.

Dintre acestea, şapte posturi sunt de ofiţer, prin trecerea în corpul ofiţerilor a maiştrilor militari şi subofiţerilor din unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, care îndeplinesc criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului - cinci posturi în cadrul IGAv (Aparat propriu), un post în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi şi un post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea, informează un comunicat al MAI transmis vineri AGERPRES.

De asemenea, a fost scos la concurs un post vacant de ofiţer în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului.

Alte 25 de posturi de subofiţer sunt disponibile prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului. Astfel: 8 posturi în cadrul Inspectoratului General de Aviaţie (Aparat propriu); 5 - în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Bucureşti; 3 - la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca; 2 - la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi; 1 post în cadrul Unităţii Speciale Tulcea şi 6 - la Caransebeş.

Este scos la concurs şi un post de personal contractual - îngrijitor în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare din sursă externă.

"Anunţurile de concurs, care conţin informaţii referitoare la condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele în care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia, sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI la rubrica 'Carieră'", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.