Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Întâlnire rară pentru Ludovic Orban: A discutat cu românul care este medicul lui Benjamin Netanyahu de 27 de ani

Ludovic Orban Tvica Berkovits

Ludovic Orban efectuează o vizită oficială în Israel, unde s-a întâlnit, marți, cu omologul său, Benjamin Netanyahu, dar și cu președintele statului, Reuven Rivlin. Însă, pe lângă discuțiile cu oficialii Statului Israel, premierul României s-a întâlnit și cu românul care se ocupă de sănătatea premierului Netanyahu de aproape 3 decenii.

Tvica Berkovits, consulul de Onoare al României în Israel, s-a născut în Maramureş, la Târgu Lăpuş, dar a emigrat cu soţia, și ea româncă, în Israel, când erau foarte tineri. Elisabeta Berkovits este director de relații internaționale și profesor de pian la Conservatorul din Ierusalim. Ea s-a născut la Târgu-Mureș, iar tatăl său, medic, a devenit, după emigrare, directorul secției de Radiologie de la Spitalul Hadasa din Ierusalim.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

Elisabeta Berkovits este foarte bună prietenă cu Sara Netanyahu, soția prim-ministrului israelian, și i-a învățat pe cei doi băieți ai familiei Netanyahu, Iair și Avner, să cânte la pian.

Premierul Ludovic Orban a discutat la întrevederea cu omologul israelian Benjamin Netanyahu despre "posibilitatea producţiei comune a vaccinului împotriva Covid-19", anunță Guvernul.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.