Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnirea dintre Donald Trump și Kanye West a stârnit reacții diverse, de la dispreț la tristețe

variety.com
donald trump kanye west

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump și cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă, iar evenimentul a stârnit reacții dintre cele mai diverse în media și pe rețelele de socializare online, de la dispreț la tristețe, dar și declarații de sprijin, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

"Printre subiectele de discuție se numără încurajarea producției autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violențelor între bande și ce se poate face pentru reducerea nivelului de violență în Chicago", se arăta într-un comunicat al Casei Albe dat publicității înainte de întâlnirea de joi.

Evenimentul a fost televizat și a devenit unul dintre principalele subiecte de discuție pe platforma Twitter. Mulți s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate mintală a lui West, alții au făcut glume și comentarii politice.

"Să îl pui în fața camerei de filmat pe Kanye West, când este bolnav mintal, ar trebui să fie considerată o formă de abuz. @KimKardashian ar trebui să faci ceva cu soțul tău, este clar că este grav bolnav mintal - și asta ca să mă exprim politicos", se arată într-un mesaj pe Twitter.

"M-am simțit de parcă asistam la o ședință la un psihiatru și la o reclamă pentru Donald Trump", a declarat democrata Jackie Speier, membră a Congresului, pentru CNN.

"Kanye West tocmai ne-a oferit cel mai nebunesc moment din Biroul Oval", a scris publicația Rolling Stone.

Citește și: În anul sărbătoririi Centenarului, Guvernul dărâmă pe Constantin Brâncuși la Hobiţa și Târgu Jiu

În întâlnirea din Biroul Oval, Kanye West l-a lăudat pe Trump chiar în fața acestuia, spre marea încântare a președintelui.

Kanye a mai vorbit cu președintele american despre universurile alternative, un nou avion pe care Trump ar trebui să îl ia în considerare ca noul său Air Force One, despre diagnosticul de tulburare bipolară pe care l-a primit și care este de fapt o tulburare de somn și despre faptul că locuiește într-o casă plină de femei, familia soției sale, Kim Kardashian West.

După un discurs de zece minute, Kanye a spus că a vorbit "din inimă", iar Trump și-a arătat aprecierea.

Kanye a purtat la întâlnire o șapcă roșie pe care era imprimat textul "Să facem America din nou măreață", sloganul lui Trump din timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, în 2016. El a oferit astfel de șepci și președintelui și celor care au participat la întâlnire.

Kanye West și-a arătat sprijinul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea "Saturday Night Live" de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susține pe președintele american, care este rasist.

"Dacă m-ar fi îngrijorat rasismul, aș fi plecat de mult timp din America. Nu luăm hotărâri bazate pe rasism. Să vă explic: dacă mă inspiră cineva și stabilim o legătură, nu este nevoie să cred în politica pe care acel cineva o face", a spus West.

În mai multe clipuri video care au circulat pe internet, cântărețul a vorbit despre visul său de a candida într-o zi la postul de președinte al SUA. Trump l-a descris pe West drept unul dintre suporterii săi care "conduc asaltul".

Citește și: Ozzy Osbourne a anulat restul turneului său nord-american 'No More Tours 2'

Trump și West au avut o întâlnire privată și în timpul campaniei electorale pentru prezidențiale din 2016.

Soția rapperului, starul de reality show Kim Kardashian, a avut și ea două întâlniri cu oficialii de la Casa Albă, pentru a discuta despre reforma penitenciarelor, dar și pentru a pleda cauza unei condamnate, Alice Marie Johnson. Condamnată pentru o faptă non-violentă legată de droguri, Johnson a fost eliberată în luna iunie, după două decenii petrecute în închisoare. Grațierea a fost acordată de Trump la o săptămână după discuția pe care a avut-o cu soția lui West.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Anul acesta a lansat două albume, "Ye" și "Kids See Ghosts".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.