Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâmplare nefericită din trecutul premierului Viorica Dăncilă: A fost BĂTUTĂ 'din cauza lui Băsescu'

Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României, a susținut acum nouă ani că a fost bătută și înjurată de un adversar politic.

Ea ar fi fost agresată de un simpatizant al PDL, în timpul campaniei pentru alegerile prezindențiale din 2009. Aceasta susținea că martor a fost chiar primarul de atunci al orașului Videle, Lucian Militaru. De altfel, Militaru o învinsese pe Dăncilă în alegerile locale pentru primăria din Videle.

Elena Udrea, reacție SURPRIZĂ după desemnarea lui Dăncilă premier: 'Un lucru bun sigur s-a întâmplat'

Aceasta a povestit în fața procurorilor că se afla într-o acțiune electorală pe străzile din Videle, alături de o echipă de tineri PSD-iști. La un moment dat, ea a fost abordată de primarul PDL-ist Lucian Militaru, care i-a reproșat că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu. Cei doi s-ar fi certat, iar C.N., un apropiat al edilului, ar fi înjurat-o și lovit-o.

”In timp ce discutam, din masina a coborat un membru PDL, N.C., care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors spre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului. (...) Cu toate ca se vede semnul loviturii, domnul primar sustine ca nici macar nu m-a lovit. De fapt, nici nu ma asteptam la o alta atitudine din partea sa”, declara Viorica Dăncilă la vremea aceea, amintește Kanal D.

Social-democrata a depus atunci o plângere penală. Procurorii, însă, au dat o rezoluție de neîncepere a urmăririi penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.