Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Miami a învins Toronto, scor 4-0, dar Messi a ieşit accidentat

mlssoccer.com
messi

Lionel Messi a părăsit terenul în minutul 37 al meciului câştigat miercuri de Inter Miami, scor 4-0, în faţa formaţiei Toronto, în liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS). El este deja indisponibil pentru următorul meci, informează News.ro.

Deşi nu a părut să se plângă de vreo accidentare evidentă, antrenorul său Gerardo "Tata" Martino a indicat că acesta a suferit de probleme musculare după meci. Acesta a fost deja motivul invocat sâmbăta trecută pentru neprezentarea argentinianului la înfrângerea cu 5-2 cu Atlanta United.

Miercuri, septuplul câştigător al Balonului de Aur a părut inconfortabil şi s-a mişcat cu prudenţă înainte de a-i preda banderola de căpitan coechipierului DeAndre Yedlin şi de a părăsi terenul. Martino a anunţat că este deja indisponibil pentru meciul de duminică, de la Orlando.

Miami a mai pierdut un jucător important în acest meci, când Jordi Alba a ieşit accidentat cu două minute înainte de Messi. Fundaşul stânga nu a fost folosit nici în weekend, din cauza unor probleme musculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.