Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interesant: magneții de pe frigider pot afecta negativ alimentele și sănătatea omului

Radu Pop
magneți frigider

Interesant: magneții de pe frigider pot afecta negativ alimentele și sănătatea omului!

În fiecare casă puteți vedea magneți pe frigider. De obicei, aceștia sunt aduși din străinătate ori cumpărați la anumite evenimente și ne amintesc de emoțiile pe care le-am trăit. Cu toate acestea, credința populară spune că magneții de pe frigider pot provoca pagube ireparabile.

De ce nu ar trebui să pui magneți pe frigider?

Frigiderul este un aparat pe care-l puteți utiliza de mai mult de zece ani. Unii îl schimbă și mai rar. Odată cu trecerea timpului, frigiderele nu mai au protecție suplimentară specială. Prin urmare, magneții care sunt lipiți pe ușă pot crea un biocâmp. Acest lucru, la rândul său, afectează negativ alimentele. În plus, dacă există mulți magneți pe frigider, acest lucru poate provoca daune ireparabile sănătății, în special celor care suferă de probleme cardiace sau folosesc stimulatoare cardiace. La unele modele de frigidere, schimbatoarele de căldură sunt montate pe pereții laterali. Dacă partea opusă este acoperită cu magneți, se va produce o eroare de disipare a căldurii.

Superstiții legate de magneții de frigider

Superstițiile populare arată că este interzisă plasarea magneților pe frigider. Și toate acestea pentru că pot aduce nenorociri și probleme, de care apoi veți scăpa cu greu. Doar acei magneți care sunt asociați cu alimentele pot fi plasați pe frigider. De exemplu imagini cu sandvișuri, sucuri, dulciuri.

Unde să puneți magneți de frigider - o idee interesantă

Designerii de interior sugerează plasarea magneților în întregul apartament, ca suveniruri. Pot fi atașați de aragaze sau alte obiecte. Privindu-i, vă veți putea aminti cele mai plăcute momente din viață. Ascultând aceste sfaturi, dv. vă veți păstra sănătatea fizică și psihică, iar apartamentul dv. va fi decorat cu diverse suveniruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.