Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interlopul care l-a agresat pe cumnatul lui Victor Ponta, condamnat la închisoare - A ameninţat-o pe şefa Arestului că o violează

11mark
arest

Interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Poliției Prahova, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare pentru săvarşirea infracţiunii de ultraj.

Amenințarile la adresa polițistei au avut loc în noiembrie 2016, după ce Pietraru Ionuț Daniel și-a exprimat nemulțumirea față de condițiile din arest. Concret, acesta a solicitat anumite bunuri, la care nu avea dreptul potrivit legii, printre care și apă caldă pentru ness, în condițiile în care în arestul de la Câmpina, deținuții primesc apă caldă marțea și joia, spun surse apropiate anchetei citate de Ziarul Incomod.

Însă Pietraru s-a lovit de refuzul supraveghetorilor din penitenciar. Acesta a devenit agresiv și a început să-și amenințe colegii de cameră și apoi pe șefa Centrului de Retinere si Arest Preventiv Prahova, pentru că a dispus mutarea sa în altă cameră de detentie.

„În timp ce se afla sub puterea unui mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arest Preventiv Prahova, a solicitat agentilor supraveghetori anumite bunuri, la care nu avea dreptul potrivit legii, iar din cauza refuzului primit de la acestia, a început să se manifeste violent si a amenintat că le va mutila pe celelalte persoane private de libertate care se aflau în aceeasi cameră cu el. În aceste conditii, seful Centrului de Retinere si Arest Preventiv Prahova, persoana vătămată E.M.D., având gradul de comisar de politie, a dispus mutarea inculpatului într-o altă cameră de detentie. Urmare a refuzului sefului Centrului de Retinere si Arest Preventiv Prahova de a avea o atitudine conformă solicitării inculpatului, acesta din urmă a adresat amenintări cu violente fizice si moartea persoanei vătămate, dar si membrilor familiei acesteia. Comportamentul agresiv al inculpatului a fost de natură a-i produce o stare de temere persoanei vătămate, care, în consecintă, a formulat plângere penală împotriva inculpatului”, a transmis Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, într-un comunicat.

Prin urmare, inculpatul a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru săvarşirea infracţiunii de ultraj.

Inculpatul a făcut apel la sentința judecătorilor Câmpineni, dar Curtea de Apel Ploiești a menținut condamnarea.

Pietraru a fost implicat în 2015 într-o altercație care a avut loc tot în arestul de la Câmpina, iar victima a fost Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta. În plus, și Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, ar fi fost amenințat de interlop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.