Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul român de tineret, Vlad Dragomir, este urmărit de Benfica Lisabona

fotbal drepturi tv minge

Vlad Dragomir (19 ani), puştiul care a lăsat Arsenal pentru Perugia, este monitorizat de Benfica, anunţă Sport.ro. Conform sursei citate, scouterii lusitanilor l-au urmărit la lucru pe Dragomir la ultimul joc din Serie B.

Nu este pentru prima oară când lusitanii îşi îndreaptă privirea spre Vlad Dragomir. Crescut la Timişoara, mijlocaşul care visează să prindă lotul pentru EURO 2019 a intrat încă din luna decembrie în atenţia clubului Benfica, conform surselor ProSport.

Benfica este cea mai titrată echipă din Portugalia pe plan intern, cu 36 de titluri, locul doi fiind ocupat de FC Porto, cu 28. Sporting Lisabona completează podiumul, cu 18 trofee de campioană. Echipa care-l monitorizează pe Dragomir are în palmares şi două Cupe ale Campionilor, cucerite în 1961, respectiv 1962. După acele trofee a urmat plecarea lui Bela Guttmann, care i-a blestemat pe "Vulturi" să nu mai câştige niciun trofeu european în următorii 100 de ani. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, chiar dacă Benfica a mai ajuns în finale ale cupelor europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.