Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție FURIBUNDĂ a lui Traian Băsescu în miez de noapte: Îi 'DISTRUGE' pe Liviu Dragnea și Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Scandalul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea a ajuns și la urechile lui Traian Băsescu. Fostul președinte a avut o intervenție extrem de dură în miez de noapte, în direct pe B1TV. Băsescu i-a făcut praf pur și simplu pe Tudose și Dragnea și a spus că șeful Camerei Deputaților e foarte aproape de a-și pierde toată puterea.

Citește și: Dezvăluire de proporții a Gabrielei Cristea! Din acest motiv nu s-a ÎNTORS la Kanal D

"Tudose ca şi predecesorul lui, Sorin Grindeanu au simţit că au fost puşi pe post de maimuţă la Palatul Victoria în speranţa că aceste maimuţe vor fi o faţadă în spatele căreia el va conduce, va tăia şi spânzura. Niciun politician nu acceptă o astfel de postură. Au intrat în coliziune cu Dragnea care e înnebunit după puterea absolută. Nu mizaţi că Grindeanu sau Tudose sunt foarte inteligenţi sau oneşti. Lasă să ne pună acolo şi pe urmă vedem ce facem. S-au purtat umil până au fost numiţi, apoi şi-au intrat în pielea de premier.

Citește și: Mega Image face praf concurența! Pe ce piață a devenit lider

Tudose nu îşi dă demisia, iar Dragnea va fi din ce în ce mai slab. I se întoarce în cap setea de putere. Nici instituţiile statului, inclusiv CSAT nu ar trebui să accepte transfer de putere nelegitimă. Cu să muţi putere de la Guvern la Kisseleff?", a spus Băsescu.

Citește și: Un fost șef ANAF anunță „POTOPUL”! Circa 1,5 milioane de români vor avea de suferit

Și asta nu e tot. Băsescu i-a transmis ministrului de Interne, Carmen Dan să demisioneze. "Tudose, dacă are ceva cu ministrul de Interne, să fie bărbat şi să trimită solicitarea de revocare la Cotroceni şi închide subiectul. Acum, Carmen Dan e piniilă la minister. Nu o mai ascultă nimeni. Carmen Dan să demisioneze şi să îi lase să se certe pe amândoi, să le demonstreze că ea e singurul bărbat politic.

Citește și: Kaufland JOACĂ „la rupere”! Mutarea impresionantă pe care o face GIGANTUL

Să intervină corpul poliţiştilor. Carmen Dan a vrut să folosească nenrocoirea cu poliţiştul şi copiii pentru a plăti o poliţă. Altă poliţă a fost şi când a cerut demisia celui de la Omoruri. Sunt colegii lui care l-au acoperit şi ştiau cine este. Îi dădeam pe toţi afară din poliţie la finalizarea anchetei", a mai spus Băsescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.