Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenții chirurgicale urologice complexe la Spitalul Clinic SANADOR

dr gingu

Spitalul Clinic SANADOR oferă pacienților acces la intervenții de chirurgie urologică de maximă complexitate, realizate de medici cu experiență vastă în chirurgia minim invazivă și cu rezultate excelente, aplicând întotdeauna protocoalele terapeutice actualizate internațional.

Conf. Dr. Constantin Gîngu, medic primar Urologie cu competențe în chirurgia laparoscopică și robotică, coordonatorul Departamentului de Chirurgie Urologică Oncologică și Reconstructivă din Spitalul Clinic SANADOR, este recunoscut pentru aptitudinile sale chirurgicale deosebite, dovedite în cadrul unor intervenții urologice complexe, din care fac parte și nefrectomiile.

Nefrectomia (excizia parțială sau totală a rinichiului), intervenția chirurgicală urologică cu grad ridicat de dificultate, este deseori indicată în tratarea tumorilor renale maligne și poate fi efectuată uni- sau bilateral, în funcție de particularitățile cazului și conduita terapeutică optimă. La Spitalul Clinic SANADOR, nefrectomiile pot fi realizate robotic, laparoscopic sau clasic, în funcție de indicațiile operatorii.

Elena, în vârstă de 50 de ani, este una dintre pacientele cu tumori renale care au beneficiat de tratament chirurgical de înaltă complexitate realizat de Conf. Dr. Constantin Gîngu. Pacienta se confrunta cu valori tensionale foarte mari, iar după efectuarea mai multor investigații, s-a decelat ecografic o formațiune suspectă la nivelul rinichiului stâng. În urma unor recomandări primite de la persoane apropiate, pacienta s-a îndreptat către un consult la Conferențiarul Gîngu. Investigația CT efectuată la Spitalul Clinic SANADOR a contribuit la stabilirea diagnosticului de tumoră renală stângă și tumoră suprarenaliană (feocromocitom). Intervenția chirurgicală realizată de echipa condusă de Conf. Dr. Constantin Gîngu a inclus nefrectomie radicală și suprarenalectomie stângă laparoscopică în același timp operator, cu rezultate foarte bune și evoluție postoperatorie favorabilă. Ulterior, pacienta a revenit la valori tensionale normale și la o stare generală de sănătate mult ameliorată.

„M-am refăcut foarte repede și, în prezent, mi-am reluat toate activitățile uzuale. Singura interdicție este ridicatul greutăților, în rest, toată ziua, sunt prin grădină.  Sunt extrem de fericită și vreau să vă spun că, în localitatea noastră, Conf. Gîngu este foarte cunoscut și iubit și cu toții îl recomandăm pentru probleme legate de rinichi. Este eroul familiei noastre! Îi doresc multă sănătate și să continue să ajute cât mai mulți pacienți!”, mărturisește Elena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.