Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întreaga discografie Radiohead a fost încărcată pe internet și este disponibilă pe contul oficial al trupei de pe platforma Youtube

bbc.com
youtube

Întreaga discografie Radiohead a fost încărcată pe internet și este disponibilă pe contul oficial al trupei de pe platforma Youtube, arată Smart Radio, care păstrează un loc special în playlistul zilei pentru muzica formației britanice, anunță MEDIAFAX.

Piesele Radiohead au apărut pe platforma Youtube la câteva zile după ce revista Billboard a anunțat că va ține cont și de redările melodiilor pe cunoscutul site pentru a stabili clasamentele periodice.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Albumele Radiohead, de la materialul din 1993, ”Pablo Honey”, cu care trupa a debutat, până la ”A Moon Shaped Pool”, din 2016, piesele sunt publicate pe contul oficial al formației.

Thom Yorke și Beyoncé se numără printre artiștii aflați pe lista lungă a nominalizărilor pentru Cea mai bună melodie de la a 92-a ediție a Premiilor Academiei Americane.

Din formaţie mai fac parte Thom Yorke, Jonny Greenwood, Ed O'Brien, Colin Greenwood şi Phil Selway. De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vândut peste 30 de milioane de albume şi a primit numeroase trofee importante, inclusiv trei premii Grammy şi şapte NME Awards.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Piesele trupei Radiohead se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.