Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevederea reprezentanților Guvernului cu cei ai Coaliției pentru Dezvoltarea României

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila guvern

Guvernul României și Coaliția pentru Dezvoltarea României  vor colabora pentru stimularea creșterii economice, care să se reflecte și în îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor români.

Aceasta a fost concluzia întâlnirii desfășurate astăzi, la Palatul Victoria, între prim-ministrul Viorica Dăncilă și mai mulți membri ai Cabinetului cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Citește și: Lupta pentru putere! Stenograme explozive din ședința USR! ‘Sunt niște dictatori de tip PSD’

Premierul a subliniat că Executivul are toată deschiderea spre dialog cu mediul de afaceri, reprezentat de CDR, și a apreciat mecanismului consultărilor lunare, care să fie continuat într-un ritm mai susținut în viitor.

Reprezentanții CDR au salutat poziția prim-ministrului și au subliniat faptul că un dialog constant și de substanță este premisa pentru un proces legislativ predictibil, la finalul căruia să rezulte politici publice în beneficul tuturor.

În cadrul întâlnirii de lucru au fost abordate teme de interes comun din domeniile economic, fiscalitate, infrastructură, turism, fonduri europene, comunicații, muncă.

Citește și: Lovitură în plin pentru Opoziție! Liviu Dragnea a câștigat

Din partea Guvernului au mai participat miniștrii Dezvoltării Regionale, Finanțelor Publice, Muncii, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Antreprenoriatului, Turismului, Fondurilor Europene, Afacerilor Europene, șeful Cancelariei Prim-Ministrului, precum și reprezentanți ai Ministerelor Transporturilor.

Din partea CDR au participat reprezentanți ai investitorilor români și străini, respectiv ai Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camerei de Comerț Americană în România (AmCham), Consiliului Investitorilor Străini (FIC), Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK), Camerei Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER), Fundației Romanian Business Leaders (RBL).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.