Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invitat surpriză la Congresul PSD de sâmbătă, când se va lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale

www.facebook.com
dancila Congres PSD

Social-democrații se reunesc, sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României. La eveniment participă și președintele PES, Sergei Stanishev, anunță MEDIAFAX.

Coordonatorul PES activists România Victor Negrescu a declarat că reuniunea partidului de sâmbătă va arăta determinarea PSD în câștigarea următoarele cicluri de alegeri. Social-democratul a adăugat că președintele PES Sergei Stanishev va fi prezent la Congres.

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

Social-democrații au validat-o pe 23 iulie, în ședința Comitetului Executiv, pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Împotriva acestei decizii au votat atunci doar liderul PSD Olt Paul Stănescu și liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu.

În cursa internă a PSD prentru alegerile prezidențiale au mai fost Eugen Teodorovici, Mihai Fifor și Gabriela Firea, care s-au retras însă înainte de CEx-ul de pe 23 iulie.

Și Liviu Pleșoianu își dorea susținerea PSD la alegerile prezidențiale. Ulterior, acesta a anunțat că va candida independent.

PSD a avut o ședință a Comitetului Executiv, vineri, în care social-democrații au discutat despre organizarea Congresului, despre guvernarea alături de ALDE, dar și despre remanierea guvernamentală.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții

Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, după ședința CEx PSD, că social democrații îi propun pe Dana Gîrbovan la ministerul Justiției și pe Iulian Iancu vicepremier pentru probleme economice. De asemenea, Mihai Fifor va rămâne la Interne, după finalizarea interimatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.