Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Andone este dorit pe banca tehnică a echipei FC Voluntari

Ioan Andone

Ioan Andone a fost numit în această vară în funcţia de manager general al celor de la FC Voluntari, echipă care ocupă ultimul loc în Liga 1, cu cinci puncte după primele 11 etape şi fără nicio victorie. Singurul succes al ilfovenilor a fost în Cupa României, 2-1 împotriva celor de la FC Botoşani, scrie Mediafax.

Ioan Andone a fost numit în această vară în funcţia de manager general al celor de la FC Voluntari, echipă care ocupă ultimul loc în Liga 1, cu cinci puncte după primele 11 etape şi fără nicio victorie. Singurul succes al ilfovenilor a fost în Cupa României, 2-1 împotriva celor de la FC Botoşani.

Digisport scrie că rezultatele slabe ale echipei l-au făcut pe primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele, să ia măsuri. Acesta i-ar fi spus lui Ioan Andone să preia funcţia de antrenor de la actualul principal, Dinu Todoran, în caz contrar acesta ar renunţa la actualul proiect, cu ”Fălcosul” în funcţia de manager general: "Trebuie să treci tu pe bancă, pentru că numele Andone înseamnă mult. Dacă nu accepţi, renunţăm la proiectul tău", ar fi spus Pandele, conform sursei citate.

Citește și: WTA: Simona Halep, nominalizată la titlul pentru cea mai bună jucătoare a lumii

Momentan, Andone nu a dat un răspuns, dar a fi cerut timp de gândire pentru a lua o decizie. Sub comanda lui Dinu Todoran, FC Voluntari a bifat singurul succes din acest sezon.

Ca antrenor, Ioan Andone a cucerit trei titluri de campion (unul cu Dinamo şi două cu CFR Cluj), patru Cupe ale României (trei cu Dinamo şi una cu CFR Cluj) şi o Supercupă a României cu Dinamo, în sezonul 2005-2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.