Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Aurel Pop este propus premier: 'Ar trebui să încerce să-l convingă'

Ramona Ioana Bruynseels a făcut o scurtă declarație, după retragerea ALDE de la guvernare. Soluția candidatului la alegerile prezidențiale este una singură: România are nevoie de un guvern apolitic, condus de o personalitate din afara partidelor politice. Vă prezentăm integral declarația Ramonei Bruynseels:

”Criza politică actuală, în care România nu mai are, practic, o majoritate parlamentară capabilă să guverneze, are nevoie de o intervenție fermă și curajoasă!

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

Din păcate, Viorica Dăncilă se agață de guvernare, pentru a satisface interesele unora, care se agață de privilegiile guvernării. Dan Barna nu vrea să intre la guvernare, ca să nu-și afecteze șansele, atâtea câte sunt, la alegerile prezidențiale. Iar Președintele Iohannis se ține departe de tensiuni, așteptând să câștige un nou mandat, pe greșelile adversarilor.

Dar în timpul acestor jocuri și strategii, cine guvernează România?

Citește și: Mega-lovitură! Sute de persoane vor fi concediate

Cred că e momentul să spunem ”Stop” politicii interesate doar de influență, putere și bani. Cred că trebuie să ne resetăm prostul obicei politic de a sacrifica ziua de mâine, pentru avantajele efemere de azi!

Până după alegerile prezidențiale, pentru următoarele 4 luni, România are nevoie de un guvern apolitic, condus de o personalitate din afara partidelor politice, aflată deasupra oricăror suspiciuni de partizanat.

Citește și: Anunț-bombă după cazul de la Caracal! Polițiștii cer legalizarea prostituției

Un exemplu ar fi Președintele Academiei Române. Nu știu dacă istoricul Ioan-Aurel Pop ar accepta o asemenea propunere, dar cred că aceia care încă mai conduc destinele României, ar trebui să încerce să-l convingă. Pe domnia sa ori pe o altă personalitate de anvergură. Variante există.

Trebuie doar să avem minima responsabilitate de a căuta dincolo de interese politice meschine. Pentru următoarele 4 luni, România are nevoie de un premier apolitic!”, a declarat Ramona Bruynseels.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.