Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu o ia peste picior pe Maria Grapini: 'Deja văd cu 'ochii minții' cum tremură Ursula von Der Leyen în așteptarea întrebării 'nucleare''

realitatea.net
pascu ioan mircea

Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, reacţionează ironic după ce europarlamentarul Maria Grapini a afirmat că îi va cere Ursulei von Der Leyen să explice în baza cărui regulament nu nominalizează comisarul pentru transport din partea României, după ce a fost respinsă Rovana Plumb.

„Deja vad cu “ochii mintii” cum tremura doamna Ursula von Der Leyen in asteptarea intrebarii “nucleare” a Mariei Grapini ... brrr”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a reacționat după declarațiile președintelui Klaus Iohannis privind nominalizarea comisarului european de către Guvernul Dăncilă.

Robert Turcescu îi propune o lovitură de maestru lui Iohannis: premierul care va duce 100% la alegeri anticipate

Klaus Iohannis a spus că se va opune ferm ca o nouă propunere de comisar european să vină din partea Guvernului Dăncilă, motivând că un Guvern demis nu poate să facă o propunere în numele României pentru următorul mandat al Comisiei Europene. Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, pentru DC News, că președintele Iohannis dezinformează.

'Domnul președinte Iohannis dezinformează. Doamna Ursula von Der Leyen, ca președinte al Comisiei Europene care a fost votată, va avea o mare problemă. La Strasbourg îi vom zice acesteia să explice în baza cărui regulament nu nominalizează comisarul pentru transport din partea României după ce a fost respinsă Rovana Plumb, având o nouă nominalizare din partea Guvernului?!

Poate va dura până în luna ianuarie formarea unui nou Guvern. Este absurd și va trebui să explice în baza cărui regulament face acest lucru. Este o premieră, nu s-a întâmplat niciodată să aștepte două luni pentru a se forma un nou Guvern. Guvernul în exercițiu, care este în conformitate cu legea și Constituția României, funcționează până la numirea unui nou Guvern. Prin urmare, ca de fiecare dată, domnul Iohannis dezinformează.' a spus Maria Grapini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.