Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Paşcu, atac la Dăncilă: 'PSD pune la bătaie post de comisar european - oferta valabilă în limita apropiatilor disponibili'

ioan mircea pascu

Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, reacţionează la ştirea că Viorica Dăncilă i-a propus Gabrielei Firea funcţia de comisar european din partea României. Paşcu, propus comisar european interimar după demisia Corinei Creţu şi retras ulterior fără explicaţii, afirmă că Dăncilă a plecat la vânătoare de comisari.

"După o tăcere de vreo trei săptămâni de la nominalizarea - nereușită și ea - a lui Nica, Dancila a plecat la vânătoare de comisari europeni: după ce l-a nominalizat pe Negrescu, a sunat-o și pe Firea, încercând s-o ademenească sa accepte (lucru pe care Firea, spre cinstea ei, nu l-a acceptat). Lume, lume, dați navala: PSD pune la bătaie post de comisar european - oferta valabilă in limita “apropiatilor” disponibili!", scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Picioarele pot dezvălui boli grave. Semnele la care trebuie să fii atent

Primarul general Gabriela Firea a spus că premierul Viorica Dăncilă a sunat-o, marți, pentru a o întreba dacă ar fi de acord ca ea să fie propunerea Guvernului pentru funcția de comisar european. Firea a spus că a respins propunerea.

Premierul în exerciţiu Viorica Dăncilă a confirmat că Victor Negrescu este propunerea Guvernului pentru funcția de comisar european, precizând că scrisoarea către Bruxelles urma să fie trimisă marți.

Ursula von der Leyen, preşedintele-ales al Comisiei Europene, a primit marţi după-amiază scrisoarea Guvernului Viorica Dăncilă cu noua propunere pentru postul de comisar european, a declarat un oficial UE, precizând că sunt cunoscute disensiunile de la Bucureşti, dar că procedura este urgentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.