Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Popa (PNL Reşiţa): Oamenii vor ieşi la vot şi partidele de dreapta vor vota cu Iohannis

sigla pnl

Preşedintele PNL Reşiţa, Ioan Popa, este convins că electoratul din Caraş-Severin va ieşi în număr mare, duminică, la vot, pentru a-şi alege preşedintele în turul al doilea, în persoana lui Klaus Iohannis.

"Sunt convins că oamenii vor ieşi la vot şi vor susţine candidatul PNL în turul al doilea de scrutin. La fel, sunt convins de faptul că USR PLUS, PMP, ALDE, UDMR, minorităţile, practic, toate partidele de pe dreapta şi centru-dreapta al eşichierului politic vor veni şi vor vota cu Klaus Iohannis, pentru el este cel care a garantat, în cinci ani de mandat, apartenenţa noastră la Uniunea Europeană, a garantat îndeplinirea atribuţiilor asumate în NATO, respectând bugetele solicitate de Apărare, de 2%. Klaus Iohannis a fost, practic, ultima redută în faţa tendinţelor de demolare a Justiţiei din România. Nu poţi să pari un garant al democraţiei şi al iubirii de români şi mă refer aici la Viorica Dăncilă, atâta timp cât ai girat schimbarea Legilor Justiţiei, ai încercat să muşamalizezi ceea ce s-a întâmplat pe data de 10 august 2018 la Bucureşti şi aşa mai departe, iar acum să vii şi să pozezi în Fata Morgana", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul liberalilor reşiţeni, conform AGERPRES.

Ioan Popa susţine că nici el, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, nu ar fi acceptat o dezbatere faţă în faţă cu Viorica Dăncilă, pentru că acest lucru însemna o validare a candidatului din partea PSD.

În aceeaşi conferinţă, preşedintele PNL Reşiţa a acuzat conducerea PSD Caraş-Severin de faptul că, în această campanie electorală, îşi arogă multe din proiectele Primăriei Reşiţa ca fiind realizări ale Partidului Social Democrat.

"Îmi manifest indignarea faţă de declaraţiile doamnei deputat PSD, Luminiţa Jivan, legate de PNDL 1 şi PNDL 2, prin care Guvernul a dat bani reşiţenilor. În primul rând, banii pe care îi gestionează o primărie sau un guvern sunt bani adunaţi din diferite cotizaţii de la cetăţeni sau companii, pe care îi preiau şi îi administrează. Nu sunt bani pe care doamna Jivan sau doamna Dăncilă îi aduce de acasă. Doamna Jivan a enumerat în aceste zile o serie de proiecte realizate de echipa din Primărie de la Proiecte europene, dar pe care şi le-a arogat ca fiind ale PSD. Este incredibil şi inadmisibil!", a afirmat preşedintele PNL Reşiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.