Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Boureanu, o nouă reacţie în scandalul momentului: Ce a spus fata fostului politician

ioana boureanu

Fostul politician, Cristian Boureanu a fost implicat în scandalul momentului. După un circ imens, în plină stradă cu propria fiică, toată familia Boureanu a ajuns la poliţie. Lui Boureanu i s-a făcut dosar, iar Ioana, fata de 15 ani a acestuia, a anunţat că nu mai vrea să aibă de-a face cu tatăl ei. Aceasta l-a acuzat că a bătut-o, iar acesta a fost acuzat de rele tratamente aplicate minorului.

Citeşte şi: Americanii se pregătesc de RĂZBOI: Mesaje de ameninţare către Coreea de Nord / VIDEO

Dupa izbucnirea scandalului, pe pagina de Facebook a Ioanei Boureanu au aparut numeroase mesaje, atat de incurajare, cat si critice. "Toti mai devreme sau mai tarziu vom incerca sa facem ceva ce nu e corect. Asta nu inseamna ca pentru cateva incidente trebuie sa catalogam un om" "O criza adolescentina a inflamat Facebook-ul. Non subiect. Pierdere de timp.", i-au transmis unii utilizatori, in timp ce altii i-au luat apararea.

Citeşte şi: ÎNFRÂNGERE pentru DNA: După Victor Ponta, scapă şi Sebastian Ghiţă

"Eu zic sa va vedeți trict de ale voastre pentru ca nimeni, nicio presa nu stie cu adevarat ce se intampla in familia lor si nu va cere nimeni parerea." "Daca aveti ceva de zis, scrieti pe profilurile voastre, are dreptul la intimitate, stop." "Indiferent cine ai fi sau ce ai face, NIMENI nu are dreptul sa te loveasca. Nici cu palma, nici cu vorba. Cei care varsă dejectii pe pagina ta au nevoie de un control psihiatric. Tu ai o viata inainte. Iti doresc sa o traiesti frumos si sa fii fericita." Ioana Boureanu le-a transmis celor care au incurajat-o ca le multumeste pentru mesaje.

Citește și: Nici în filme nu vezi așa ceva: MĂCEL la o piscină între tineri / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.