Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran: Românii care au ieșit la vot merită tot respectul!

facebook.com
Ioana Bran

Prezența la vot la Satu Mare nu a fost foarte mare, dar după două săptămâni de carantină, e de înțeles!... Îi felicit însă pe cei care au îndurat frigul, pandemia și au lăsat sărbătoarea de  Sfântul Nicolae deoparte pentru a merge la vot! Sigur că procentul la nivel național este mic, dar... nu pot decât să le spun „Bravo!” celor care au votat și au înțeles că a fost un moment decisiv pentru următorii patru ani, susține deputatul Ioana Bran la o zi după victorie partidului din care face parte alegerile parlamentare.

”Rezultatele arată că PSD este în continuare partidul în care românii au cea mai mare încredere. Iată că nu e destul să fii la guvernare și să ai din președintele țării purtător de cuvânt... Oamenii vor mai mult de la cei care conduc și este firesc. Perioada pe care o traversăm este extrem de dificilă: firme închise, industria HoReCa aproape de faliment iar șomajul este, pentru mulți, singura opțiune...

Sper ca rezultatul votului să se regăsească în viitorul Guvern. La urma urmei, aceasta este dorința românilor! Iar Klaus Iohannis trebuie odată și odată să se gândească și la „poporul meu”, nu doar la „guvernul meu”!”, susține ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.