Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin (PMP): Este o ticăloșie să spui că tânărul din Mediaș merita să moară pentru că el a fost agresorul! A spus-o Eugen Nicolicea

Facebook
Ioana Constantin

Scandalul recursului compensatoriu declanșat de tragedia de la Mediaș în care un tânăr a fost ucis de un proaspăt ieșit din închisoare e departe de a se sfârși. Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, e de părere că lucrurile au ajuns prea departe dacă ministrul Justiției o dă pe statistică și susține că de fapt violența a scăzut și deputatul PSD, Eugen Nicolicea, vicepreședinte al Camerei Deputaților a ajuns să spună la TV că în fapt tânârul mort merita să moară pentru că el ar fi fost agresorul.

”Nici nu ştii cine este mai ticălos – Tudorel Toader, care spune că România este raiul pe pământ (că numărul celor din penitenciare, a eliberărilor condiţionate și a recidiviștilor a scăzut) sau Eugen Nicolicea care a susținut astăzi că tânărul de la Mediaş merita să fie ucis cu bestialitate pentru că el a fost agresorul în primă instanţă.”, susține liderul PMP pe pagina sa de socializare prezentând spusele deputatului PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.