Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Mihăilă: 'Andra Migiu s-a alăturat echipei de la Ministerul Sănătaţii ca secretar de stat şi va avea atribuţii pe proiecte de investiţii în sănătate'

Facebook
Andra-Diana Migiu

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, vineri, că a cooptat-o în echipa sa pe Andra Migiu, care are o experienţă de 14 ani în instituţii financiare. Aceasta este secretar de stat şi va avea atribuţii pe proiecte de investiţii în sănătate, potrivit news.ro.

”Andra Migiu s-a alăturat în această săptămână echipei de la Ministerul Sănătaţii ca secretar de stat şi va avea atribuţii pe proiecte de investiţii în sănătate. Andra Migiu vine cu o experienţă în instituţii financiare de aproape 14 ani. Îi mulţumesc Andrei că a acceptat să vină în echipa de la minister”, a scris, vineri, pe Facebook, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii a precizat că noul secretar de stat a lucrat, în perioada 2008 - 2015, în România în audit şi consultanţă financiară, iar din ianuarie 2016 şi-a început activitatea la Banca Europeană de Investiţii.

”A gestionat programe şi tranzacţii de finanţare atât pentru companiile mici şi mijlocii, cât şi pentru întreprinderile mari, desfăşurate în ţări din Europa Centrală şi de Est. În ultimii doi ani, Andra a activat în două proiecte de referinţă: elaborarea şi negocierea instrumentelor de finanţare în cadrul InvestEU si Fondul pan-European de Garantare, un program de 25 de miliarde de euro creat de Banca Europeană de Investiţii pentru finanţarea companiilor din Uniunea Europeană care se confruntă cu efectele crizei COVID-19”, a mai transmis inistrul sănătăţii.

Decizia de numire a Andrei Migiu a apărut la începutul săptămânii în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.