Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis anunță că se discută ca certificatul verde să devină obligatoriu la locul de muncă: Nu sunt neapărat adeptul unor măsuri obligatorii VIDEO

Inquam Photos / George Calin
klaus iohannis

Italia este prima țară europeană unde certificatul verde devine obligatoriu la locul de muncă începând cu 15 octombrie. În acest sens, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, dacă o astfel de măsură este necesară și la noi pentru medici și profesori.

„Este o măsură care se discută și la noi. Știți bine că am avut această discuție. Este o măsură, deocamdată, în discuție ca și vaccinarea obligatorie. Eu nu sunt neapărat adeptul unor măsuri obligatorii și cu represalii, dar dacă nu reușim prin alte măsuri să încetinim răspândirea virusului - de ex prin măsura cea mai naturală , vaccinarea - atunci este posibil ca la un moment dat și astfel de măsuri mai puțin impopulare să fie luate în discuție și aprobate probabil de Parlament, pentru că Guvernul este interimar și nu poate da ordonanțe de urgență, astfel de măsuri care afectează libertatea cetățenilor se iau prin lege”, a răspuns președintele României.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.