Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis deschide anul academic la Timișoara, la universitatea la care Kovesi și-a dat doctoratul

ponta-iohannis-si-kovesi[1]

Președintele Klaus Iohannis dă un semnal interesant, conform unor politicieni și nu numai, prin prezența la deschiderea anului academic la Timișoara. Iohannis are o agendă încărcată, dat totul culminează cu prezența la Universitatea de Vest din Timișoara, instituție la care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și-a susținut doctoratul atât de mult contestat în ultimele zile.

Gurile rele spun că vizita lui Iohannis ar avea un alt mesaj, și anume unul pentru profesorii care i-ar putea analiza teza de doctorat a șefei DNA. Conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DNA. Şcoala doctorală de la Drept a mai emis un punct de vedere pe această temă în 2012.

Citește și: A ieșit GOALĂ din saună ca să prindă hoțul / VIDEO

În capitala județului Timiș, președintele va participa la o serie de evenimente, desfășurate sub egida „Timişoara – Centru academic, cultural şi ştiinţific”.

Cu această ocazie, Președintele Klaus Iohannis va fi prezent la ceremonia care marchează debutul anului universitar 2016-2017 în întreg spațiul academic timișorean, care va avea loc în Aula Magna a Universității de Vest. Președintele României va dialoga cu studenții și profesorii despre viitorul sistemului de educație și cercetare, în contextul proiectului „România Educată” și a desemnării orașului drept Capitală culturală europeană în 2021. La eveniment vor participa aproximativ 450 de persoane, membri ai comunității academice și rectorii celor patru universități de stat din Timișoara: Universitatea de Vest, Universitatea Politehnică, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeş”, respectiv Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României".

Citește și: ȘOCANT Ministrul Transporturilor nu știe cât COSTĂ o cartelă de metrou: N-am mai circulat de 4 ani

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.