Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis îl va primi marţi pe premierul Slovaciei, Peter Pellegrini; oficialul slovac se întâlneşte şi cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi marţi pe prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini, cu prilejul vizitei oficiale pe care acesta o face în România, iar pe agenda discuţiilor dintre cei doi se vor afla, printre altele, preluarea Preşedinţiei Consiliul Uniunii Europene de către ţara noastră, dar şi subiecte despre viitorul Uniunii Europene. Oficialul slovac va avea întrevederi şi cu premierul Viorica Dăncilă şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, scrie news.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi pe premierul slovac de la ora 11.00, iar de la ora 13.00 cei doi vor susţine o declaraţie de presă comună.

Potrivit anunţului făcut de Administraţia Prezidenţială, cei doi vor aborda şi subiecte de actualitate de pe agenda europeană, negocierea viitorului buget al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, procesul de retragere a Marii Britanii din Uniune şi gestionarea migraţiei la nivel european.

De asemenea, vor fi abordate şi aspecte legate de relaţiile bilaterale, precum şi de cooperarea la nivel regional.

Prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini, se va întâlni şi cu premierul Viorica Dăncilă, de la ora 10.00, la Palatul Victoria.

De asemenea, Peter Pellegrini va avea o întrevedere şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de la ora 15.30, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.