Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, mesaj pentru clasa politică şi protestatari, de 1 Decembrie

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor un mesaj de Ziua Naţională a României. Şeful statului a precizat că în acest an a ales o celebrare mai puţin ceremonioasă, optând pentru una mai realistă.

"Vă îndemn să purtaţi în suflet ziua de astăzi ca pe o zi speciale(...) unitatea, solitariatea şi consecvenţa sunt căile care ne vor duce mai departe", a subliniat preşedintele.

Iohannis a transmis un mesaj şi pentru clasa politică, despre care spune că are nevoie de idei şi oameni noi. Însă preşedintele a părut că transmite şi un mesaj acelor protestatari din ultimele săptămâni care susţineau schimbarea totală a clasei politice. Iohannis e transmite că politica este indispensabilă.

"Ne place sau nu, politica este cea care dă direcția unei societăți și prin care se exprimă interesele oamenilor. Avem nevoie de un nou început în politică. Dar aceasta nu înseamnă să ștergem cu buretele lucrurile bune care s-au întâmplat, ci să încercăm cu toții o înnoire – idei noi, abordări și atitudini noi, oameni noi, păstrând în același timp stabilitatea și echilibrul sistemului politic românesc. 2016 va putea fi astfel anul în care reconstruim încrederea cetățenilor în instituții, în partide, dar și în oamenii care candidează în numele lor", a declarat Iohannis în mesajul de 1 Decembrie.

Vezi AICI mesajul integral de 1 Decembrie al preşedintelui Iohannis!


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.