Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis pleacă cu Băsescu în Spania - Baie de mulțime cu cei din diaspora

iohannisBase

Fostul președinte Traian Băsescu vizitează românii din Spania, în amintirea vremurilor bune când era politicianul lor preferat.

Fostul șef de stat participă joi, 22 octombrie, la lucrările Congresului Partidului Popular European. Cu această ocazie se va întîlni și cu cei din comunitatea de români din Madrid, Spania.

Românii care vor să se întâlnească cu președintele Traian Băsescu sunt invitați să vină miercuri, la ora 19:30, în fața Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Între orele 20:00-22:00, președintele va dialoga și va răspunde întrebărilor celor prezenți, a anunțat unul dintre organizatorii întâlnirii.

Fostul președinte s-a înscris în urmă cu o săptămână în Partidul Mișcarea Populară. Congresul PPE se organizează pe 21 - 22 octombrie și gazde sunt Mariano Rajoy, Joseph Daul, Antonio Lopez-Isturiz și Manfred Weber.

Actualul preşedinte, Joseph Daul, candidează pentru un nou mandat, la fel ca şi senatorul român şi preşedinte al Comisiei pentru Afaceri Europene a Senatului, Anca Boagiu, care speră să îşi reînnoiască mandatul de vicepreşedinte PPE.

Au mai fost invitați Klaus Iohannis, Angela Merkel, Boyko Borissov, Viktor Orban, Ewa Kopacs, Laimdota Straujuma și alții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.