Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis readuce în prim-plan scandalul Tarom pentru acuzații: 'PSD a dorit să țină avioanele la sol și promisiunile în aer'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis

Președintele Klaus Iohannis a spus, la lansarea programului său de candidat la prezidențiale, că România are printre cele mai puțin dezvoltate infrastructuri de transport din UE. Iohannis dă vina pe guvernarea PSD, despre care spune că a dorit "să țină avioanele la sol și promisiunile în aer".

"Astăzi, România are nevoie de investiții în infrastructură, în special în infrastructura de transport. Din păcate, și în această privință stăm foarte prost în rândul statelor Uniunii Europene, pentru toate tipurile de transport: rutier, feroviar, maritim sau aerian. Iar PSD știe bine de ce – pentru că au dorit să țină avioanele la sol și promisiunile în aer!", a declarat, duminică, Klaus Iohannis, conform Mediafax.

Cine a ajutat la uciderea celui mai căutat TERORIST al planetei: Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost trădat de membri ai familiei

Iohannis susține că România trebuie să se integreze în Spațiul Unic de Transport European și este convins că guvernul PNL poate face acest lucru.

"Pentru a deveni cu adevărat hub de transport între Europa și Asia, coridoarele de transport nu trebuie să rămână simple proiecte pe hârtie, iar România trebuie să se integreze efectiv în Spațiul Unic de Transport European. De aceea, avem împreună obligația de a îndrepta lucrurile, prin proiecte de investiții majore. Și sunt convins că guvernul PNL știe, poate și trebuie să conecteze România cu ea însăși și cu lumea civilizată", a afirmat acesta.

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidențial al președintelui Klaus Iohannis. La eveniment participă circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleși locali, simpatizanți și reprezentanți ai societății civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără președintele PNL, Ludovic Orban, Felix Pătrășcanu, Daniela Vișoianu și Dragoș Garofil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.