Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu aruncă BOMBA - Amnistia plănuită de PSD, cu dedicație pentru dușmanii lui Liviu Dragnea

ion cristoiu

Amnistia ar elibera de povara dosarelor pe mulți concurenți puternici de ai lui Liviu Dragnea din PSD, asta consideră jurnalistul Ion Cristoiu, care găzduiește, pe blogul său, o amplă postare privind subiectul amnistiei și grațierii.

"Amnistia ar elibera de povara dosarelor pe mulți concurenți puternici de ai lui Liviu Dragnea din PSD

Anca Mireanu, tînăra jurnalistă ale cărei analize politice pe site-ul PSnews le-am apreciat în scris, mi-a luat recent un interviu. Nu pentru site-ul PSnews, de la care a plecat, ci pentru un site-ul pe care-l conduce, MediaStandard. ro. un site dedicat media, remarcabil prin atenția acordată dezbaterilor profesionale, lipsit de partizanatul impus deja tradiționalelor site-uri care se ocupă de media de la noi de condiția lor de unități militare ale Diviziei Presă. Interviul a fost publicat în ediția din 30 august 2018 a site-ului. Ca de obicei cînd dau un interviu mai interesant unei alte publicații mă grăbesc să-l reproduc pe cristoiublog.ro presupunînd că cititorii mei sînt interesați să-l parcurgă.

Anca Mireanu: Vă propun să ne uităm puțin în spate, în timp, pe legăturile dintre principalii actori ai evenimentelor de acum. Oamenii ăștia nu vin de nicăieri. Oamenii ăștia au avut istorii în spate. S-au legat între ei. Ceea ce mi s-a părut interesant a fost faptul că, istoria ne poate da răspunsuri în cele mai complicate situații dacă știm să ne uităm în spate. Privind în istoria recentă, am văzut așa: Eduard Hellvig a fost Ministrul Dezvoltării. Corect? Și a fost Ministrul Dezvoltării câteva luni și ce a rămas în mandatul său este legat de reorganizarea ministerului, de niște concursuri pe care le-a făcut, schimbări din funcții a funcționarilor. Și după, întâmplare sau nu, vine Liviu Dragnea care preia același Minister al Dezvoltării. Adică pare că destinele celor doi sunt într-o conexiune. Este o urmărire a lui Eduard Hellvig de către Liviu Drganea, chiar dacă poate nu este voluntară. Putem spune că există o conexiune între cel care la un moment dat a curățat un minister care era îmbibat de pesedism și de niște mecanisme dubioase. Acum, practic, același Liviu Dragnea se vede scos dintr-un joc care îi era familiar cu SRI-ul. El aștepta practic o validare din partea SRI-ului că este în continuare de-al casei. Și ,brusc, n-a mai fost de-al casei", scrie pe blogul lui Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.