Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu devoalează 'arma mortală' a Binomului SRI-DNA

puterea.ro
dna sri

Ion Cristoiu continuă seria ipotezelor privind binomul SRI-DNA, aducând în discuție „denunțul pentru fapta petrecută pe vremea lui Burebista”, conform căreia articolul 290 definește denunțul drept „încunoștiințarea făcută de către o persoană fizică sau juridică despre săvârșirea unei infracțiuni”, deci, o denunțul nu are o limită în timp de la comiterea faptei.

Scandal în PNL pe banii cheltuiți pentru Cioloș. Ce a găsit AEP și cine este pus la zid

Cristoiu aduce în discuție mai multe cazuri de denunțuri pentru fapte petrecute pe „vremea lui Burebista”, precum: cazul Alinei Bica, în care denunțătorul și-a amintit în 2015 o faptă petrecută în 2005, cazul lui Marin Petrache, care a fost „victima” unui denunț cu privire la o faptă petrecută cu 9 ani în urmă, Bogdan Olteanu, „scos din joc” în 2016 după un denunț al unei fapte din 2008 și jurnalistul Liviu Mihaiu, care ar fi „bombănit” împotriva Serviciilor Secrete ale României.

Se poate întocmi o listă cu denunțătorii de serviciu. Unii sînt protejați de Binom (Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Doru Boștină, Viorel Rusu, Tiberiu Urdăreanu). Se îmbogățesc mai departe din afaceri cu statul. Alții sînt la pușcărie. Pentru activitatea lor de denunțători li se promite eliberarea condiționată sau clemență în alte dosare (Cristinel Bîgi, Dorin și Alin Cocoș)”, scrie jurnalistul pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.