Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, după supărările politicienilor neinvitați la Deveselu: 'Și Ceaușescu trebuia să fie'

ion cristoiu

Ion Cristoiu face praf pe toată lumea după inaugurarea scutului de la Deveselu. Jurnalistul i-a luat pe toţi politicienii la rând, nefiind mulţumit de cum s-a organizat ceremonia scutului anti rachetă. Într-un editorial extrem de dur pe propriul blog, jurnalistul i-a "luat în cătare" prima dată pe cei de la televiziunile de ştiri.

" Momentul de la Deveselu marchează o dată istorică în destinul neamului românesc. La această sărbătoare, cum se întîmplă oriunde şi oricînd oamenii se simt bine, unii au fost invitaţi şi nu s-au dus. Alţii n-au fost invitaţi şi, fireşte, nu s-au dus. Nu în ultimul rînd, ca la orice sărbătoare, unii dintre cei invitaţi nu s-au dus, pentru că n-aveau loc în faţă. La fel a fost şi cu nunta de la Deveselu. Klaus Iohannis nu s-a dus. S-au supărat rău pe el toţi cei invitaţi la nuntă.

Citeşte şi: Veste cruntă pentru bucureşteni: Rămânem fără curent timp de 12 ore

Victor Ponta n-a fost invitat. S-a supărat rău de tot, invocînd că a contribuit la instalarea Scutului. Păi dacă o luăm aşa, trebuia invitat şi Nicolae Ceauşescu, cel care a angajat România într-o politică de independenţă faţă de Moscova mult mai eficientă decît cea dusă în ultimii ani. S-a supărat şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru că i se rezervase un loc mai la coadă. ", crede Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.