Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu îl compară pe Liviu Dragnea cu un pedofil: 'Exploatează copiii mai ceva ca un pedofil'

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, este cel care exploatează electoral ”mai ceva ca un pedofil” tema sănătății copiilor din România și încearcă să câștige puncte prin faptul că taie banii de la serviciile secrete pentru a-i da la sănătate.

Citește și: Klaus Iohannis, ieșire NERVOASĂ pe buget: 'Parlamentul să revină la ce s-a decis în CSAT. Luați bani de la partide pentru sănătate'

”Dacă Liviu Dragnea urmărea și altceva decît o josnică manevră electorală, depunea amendamentele la Comisia SRI. Aici, la Comisia SRI, singura îndreptățită să aprecieze dacă amendamentele trebuie luate în seamă, evident, după ascultarea și a reprezentanților Serviciilor, urma să se decidă dacă se păstrează sau nu bugetul aprobat de ședința CSAT și ulterior de ședința de Guvern. Ce face însă Liviu Dragnea? Depune amendamentele la Comisia de Sănătate. E îndrituită Comisia de Sănătate din Parlament să aprecieze dacă Bugetul SRI din Proiectul aprobat de Guvern e sau nu corect? Firește că nu. Nu știa Liviu Dragnea acest lucru? Firește că-l știa. De ce n-a mers la Comisia SRI? Foarte simplu. Pentru că aici amendamentele sale vizînd reducerea Bugetelor Serviciilor s-ar fi confruntat cu argumentele SRI, cu votul din CSAT, cu decizia din ședința de Guvern din 8 februarie 2019. Mai mult ca sigur, Liviu Dragnea ar fi trebuit să atace argumentat cele două Servicii, să aducă argumente în favoarea tezei că banii sînt cheltuiți pentru implicarea în politică. O asemenea situație nu convenea lui Liviu Dragnea:

Manevra sa cu bani dați Sănătății de la SRI și SIE e una pur electorală. Ea vizează obținerea de capital politic prin autoprezentarea drept politician preocupat de Vitamina D la copii. La copii, pentru că politicieni precum Liviu Dragnea exploatează electoral copii mai ceva decît sexual pedofilii. Dacă depunea amendamentele la Comisia SRI accentul pica pe nemulțumirea față de Servicii și nu pe grija nețărmurită față de copii.

Mai mult ca sigur, Comisia SRI ar fi respins amendamentele. Dacă nu le-ar fi respins Comisia SRI s-ar fi dovedit mopul cu care Liviu Dragnea își spală podelele sale electorale.

În aceste condiții Liviu Dragnea ar fi trecut înfrînt de o Comisie, alcătuită în majoritate din PSD-iști. Pentru un ins cu pretenția de a fi Jupînul partidului de Guvernămînt ar fi fost o lovitură mai puternică decît acțiunea Puciștilor. A apelat atunci la votul Comisiei de Buget- Finanțe, cea care a trebuit să tranșeze chestiunea ivită din depunerea unui amendament despre Bugetul SRI la Comisia de Sănătate. Și Comisia a votat în favoarea sa. O Comisie fără nici o legătură cu activitatea SRI. Astfel, Liviu Dragnea a apelat la o șmecherie pentru a-și vedea amendamentul trecut în Proiectul supus dezbaterii Plenului.

Liviu Dragnea pariază pe un vot al Plenului în favoarea sa. În aceste condiții, Legea Bugetului ajunge la Klaus Iohannis. Președintele va fi obligat s-o retrimită la Parlament, deoarece ea nu respectă decizia CSAT luată cu votul în unanimitate al reprezentanților Guvernului.

Pentru Liviu Dragnea, ar fi acesta un nou moment de campanie electorală. În timp ce Klaus Iohannis ar trece drept susținător al banilor rupți de la sănătatea copiilor, el Liviu Dragnea ar trece drept un luptător pentru vitamina D.

Liviu Dragnea și-a dovedit încă o dată iresponsabilitatea funciară.

El folosește Parlamentul pentru exploatarea electorală a copiilor mai ceva decît exploatarea sexuală a copiilor de către pedofili.”, scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.