Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu intră intempestiv pe subiectul protestelor fermierilor: Vizează slugărnicia față de Ucraina

Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează acid protestele transportatorilor din România, despre care spune că sunt generate în mare parte de nemulțumirile față de facilitățile slugarnice pe care statul nostru a ajuns să le acorde Ucrainei.

"Dacă puterea e deșteaptă, folosește această mișcare de protest în interesul ei și al României. Demonstrații ale fermierilor au avut loc și în Polonia, cu blocarea granițelor, și în Germania și au loc și la noi. Jumătate din revendicărole lor vizează slugărnicia noastră față de Ucraina.

Continuă lovitura dată fermierilor români de invazia de cereale din Ucraina. Din câte știu eu, din 500 de camioane care intră în România să ajungă las granița de Vest, 50 se pierd pe drum. Adică, se vând la negru.

A doua revendicare vizează diferența uriașă dintre tratarea românilor și ucrainenilor. Ucrainenii, la vamă, trec fluierând și scot limba la noi. Proștii de la vamă, mămăligari români, zic că ăștia-s ucraineni, sunt cu Ciolacu, cu Iohannis și nu îi controlează", comentează Ion Cristoiu pe site-ul său.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.