Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu spune că Iohannis a scos instituțiile de forță: 'Ne aşteaptă o perioadă cumplită. Ordinele, şantajele. Se va sacrifica orice interes naţional'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis coroana

Ion Cristoiu avertizează că suntem deja în campanie electorală în care s-au implicat şi se implică instituţiile de forţă şi spune că întâmplările, deciziile ciudate care vor urma au ca scop pregătirea terenului pentru ca PNL să câştige alegerile la scor, iar preşedintele Iohannis să-şi instaleze Guvernul meu 3, informează mediafax.ro.

„Este deja campanie electorală unde s-au implicat şi se implică serviciile secrete româneşti, sistemul instituţiilor de forţă. Foarte multe dintre gesturile bizare care vor avea loc în perioada următoare trebuie puse pe seama implicării anticonstituţionale a sistemului instituţiilor de forţă – DNA, SRI, SIE, alte servicii secrete, al armatei, Jandarmeriei, Poliţiei, DGIPI, SPP, STS. Toţi se vor implica pentru că dl Klaus Iohannis are neapărată nevoie de Guvernul Meu 3.

Citește și: Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat o nouă decizie pentru românii care călătoresc în Europa

Trebuie să fim foarte atenţi că în spatele multor întâmplări, decizii, nu stă nici calculul politic, nici sinceritatea, ci ordinele, şantajele. Ne aşteaptă o perioadă cumplită, o bătălie unde nu se va ţine cont de nicio regulă deoarece e vitală pentru regimul Iohannis, camarila de generali de la Cotroceni. Se va sacrifica orice interes naţional de dragul câştigării la scor a alegerilor de către PNL. De asta vor fi şi foarte multe întâmplări ciudate pentru că interesul e ca să câştige majoritatea, Klaus Iohannis are nevoie de majoritate. Pentru obţinerea acestei majorităţi parlamentare se va face pulbera ţara. Puţin le pasă”, a conchis jurnalistul.

Citește și: EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.