Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, teorie explozivă după demiterea şefului PSD Online: 'O nouă copită dată Gabrielei Firea'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Liviu Dragnea a anunţat miercuri că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul activităţii online a PSD, omul responsabil de manipularea răspândită pe Facebook pe tema huiduielilor de pe Arena Naţională. Jurnalistul Ion Cristoiu susţine că decizia lui Dragnea nu înseamnă că liderul PSD ar fi fost influenţat de criticile publice, ci doar o altă mişcare împotriva primarului general al Capitalei.

"Nu cred să se iluzioneze cineva că demiterea șefului Comunicării online a PSD de către Liviu Dragnea e semnul că președintele PSD a decis peste noapte să țină cont de semnalele din presă. Gestul e o nouă copită dată Gabrielei Firea, principala candidată la șefia PSD după ce Liviu Dragnea va fi condamnat", scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Cercetătorii spun că trebuie să consumăm un ou pe zi. Ne scapă de un pericol mortal

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook, marți seară, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Națională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Colajul foto a fost postat de organizațiile județene ale social-democraților din Giurgiu, Tulcea, Mehedinți, Constanța și Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

În colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, însoțite de textele ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de ” și ”A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Într-o fotografie câștigătoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare într-o ipostază nedumirită, iar legenda pozei este ”Reacția Simonei Halep când oamenii au început să huiduie pe Arena Națională”.

În partea inferioară a colajului, o altă fotografie a Simonei Halep, în care ridică premiul de la Roland Garros, este alăturată unei imagini de la mitingul PSD de sâmbătă, din Piața Victoriei.

Vezi şi: Delicios şi sănătos: Băutura răcoritoare pe bază de pepene. O prepari în 5 minute/ REŢETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.