Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac pregătește o schimbare MAJORĂ

www.romania-insider.com
ion tiriac

Omul de afaceri Ion Țiriac pregătește o schimbare majoră, care va provoca valuri în lumea tenisului. Ion Țiriac vrea să schimbe culoarea zgurii în turneul Masters de la Madrid, pe care îl patronează. Planul lui Ţiriac, care a mai fost pus în aplicare şi la ediţia din 2012, a primit critici din partea unor nume importante din tenis, cum ar fi Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

Citește și: SONDAJUL care zguduie scena politică: USR a depăşit PNL

Citește și: Dacian Cioloş dă semnalul: 'A instituit frica, intoleranţa, duplicitate'

Citește și: Liviu Dragnea, acțiune de FORȚĂ: mesajul către ambasade

Citește și: Noi incidente grave în complexul groazei: Mai mulţi oameni răniţi la Therme

"Mingea se vede mult mai bine! Singura problemă a fost că jucătorii alunecau, dar ei nu s-au plâns niciodată de culoarea albastră. Televiziunile şi sportivii au admis că poţi urmări mingea mai bine decât pe zgură roşie. Sper să avem din nou zgură albastră, toată lumea vrea asta". În 2012, turneul de la Madrid a fost singurul care s-a desfăşurat pe zgură albastră, la iniţiativa lui Ţiriac, însă ideea românului nu a avut continuitate după ce a fost contestată de mai mulţi sportivi, printre care şi Nadal sau Djokovic, informează Prosport.

Fostul component al echipei de aur din Cupa Davis a mai dezvăluit un lucru interesant legat de turneul pe care îl deţine, spunând că acesta va fi găzduit de capitala Spaniei încă cel puţin 5 ani: "Am o relaţie specială cu primarul Manuela Carmena, care vrea să păstreze acest turneu. Am primit mai multe oferte, dar turneul rămâne la Madrid cel puţin până în 2021". În acelaşi interviu, Ţiriac a vorbit şi despre lucrurile pe care le-ar schimba în tenis dacă ar avea putere de decizie: "Dacă aş fi Dumnezeul tenisului, aş crea mingile mai mari, pentru a încetini jocul, şi aş face ca seturile să se joace până la 4 game-uri". Omul de afaceri a încheiat prin a comenta forma traversată de Rafa Nadal: "Dacă va fi sănătos, va juca la un nivel bun încă 2-3 ani. Oricum, turneul din Madrid va fi la fel de apreciat de spanioli, cu sau fără Nadal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.