Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene se declară 'uimit și profund indignat' de ideea introducerii taxei pentru cei care merg la pacienții din SJU Piatra-Neamț

Vestea.net
ionel arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, declară că este „uimit și profund indignat” de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. El cere eliminarea acestei taxe, conform Mediafax.

„Sunt uimit și profund indignat de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Empatizez cu fiecare om care trebuie sa ajungă la patul unui bolnav și nu concep ca pe lângă necazul de a avea pe cineva drag în suferință, să fii nevoit să dai și bani pentru a-l vedea, pentru a-i duce ceva sau pentru a sta de vorbă”, transmite Ionel Arsene.

El cere conducerii spitalului să anuleze de urgență această decizie si să elimine această taxă percepută de la aparținătorii celor internați.

„Este nedrept să le iei bani acestor oameni care fac un efort să ajungă la cei dragi, aflați în suferință”, conchide Arsene.

Potrivit mesajul.ro, în Hotărârea Comitetului Director al Spitalului din data de 19 aprilie, se specifică faptul că cei 10 lei, taxa de intrare, reprezintă contravaloarea echipamentului de protecție necesar accesului aparținătorilor și vizitatorilor în secțiile Spitalului Județean, făcându-se la casieria unității sanitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.