Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului Dinamo: 'Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare'

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului Dinamo București, a venit cu noi precizări după vânzarea mijlocașului Dan Nistor la Universitatea Craiova, pentru 275.000 de euro. Oficialul a fost surprins de transfer, dar a înțeles ulterior de ce a plecat Nistor la o rivală din Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Dan Nistor a avut câteva oferte din afara României, dar cluburile interesate nu au grăbit discuțiile, astfel că oamenii din condurea „câinilor” s-au văzut nevoiți să îl dea cât mai repede. Dinamo are probleme financiare serioase, iar în cazul în care nu ar fi făcut repede rost de bani, ar fi fost sancționată de LPF.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

Surprinzător sau nu, Ionel Dănciulescu a declarat că principalele obiective ale lui Dinamo sunt salvarea de la retrogradare și obținerea licenței. „Mă așteptam la un transfer în străinătate, nu mă așteptam să plece la Craiova. A fost un șoc și pentru mine, dar asta este situația, așa s-a hotărât.

Am înțeles că, în acest moment, primordial pentru Dinamo este să se mențină în prima ligă, să ia licența, pentru că trebuie să fii cu plățile la zi până la 31 decembrie.”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Dan Nistor a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest sezon; este și primul în clasamentul pasatorilor decisivi din prima divizie, cu 10 asisturi. Nistor este cotat de transfermarkt.com la 1.1 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.