Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Gane, după calificarea în semifinalele Cupei României: 'Ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu'

Agerpres
ionel gane

Tehnicianul dinamovist Ionel Gane a declarat, joi seară, după calificarea în semifinalele Cupei României, că îşi doreşte foarte mult trofeul şi că dacă Dinamo ar fi abordat partidele din campionat la fel, şi-ar fi asigurat un loc în play-off, potrivit news.ro.

“Sunt bucuros pentru meciul pe care l-am făcut. Aveam nevoie de această victorie, nu doar pentru calificare, ci şi să ne dea încredere pentru următoarea partidă. Dacă abordam meciurile de campionat cum am abordat în Cupă acum eram în play-off. Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”, a spus Gane la Digi Sport.

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’

El s-a declarat încântat de faptul că Dinamo va juca un meci amical cu Dinamo Kiev. “Mă bucur enorm că avem parte de acest amical de gală. Îi mulţumim domnului Mircea Lucescu pentru că a acceptat”.

Gane a vorbit şi despre Andreas Mihaiu şi Geani Creţu, care au fost pedepsiţi pentru o glumă macabră: “Sunt copii. A fost o glumă făcută într-un moment foarte prost. I-am trimis la echipa a doua, au stat zece zile şi acum deja Creţu a şi jucat. Şi-au cerut scuze”.

De cealaltă parte, Cristian Pustai a declarat că Dunărea Călăraşi a avut ocazii, dar a fost greu să revină în faţa unei echipe din Liga I. “Aici s-a făcut diferenţa, la primele două şuturi pe spaţiul porţii am primit gol, iar noi am avut situaţii care puteau să se transforme în gol. E greu, când joci cu echipă de Liga 1 şi intri cu 0-2 la pauză e greu să revii”.

Formaţia Dinamo s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, de echipa Dunărea Călăraşi, scor 3-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Anton ’32, ’44 şi Bejan ’62. Meciul a fost arbitrat de George Găman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.