Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Cristache, prima reacție după mutarea emisiunii: 'O să fie cumplit! Poate a fost o neînțelegere'

TVR
Ionut Cristache

Emisiunea România 9, realizată de Ionuţ Cristache, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe, emisiunea apare la o oră cu audienţă mai mică, nu la ora 21.00, cum era până acum (mai multe aici). Cristache spune că urmează o perioadă dificilă pentru el, dar nu se teme.

„Singura explicație oferită de directorul interimar al TVR1 a fost că “așa a vrut doamna” (a se întelege Săseanu, șefa TVR)! Am întrebat dacă au făcut vreun studiu, dacă au să-mi reproșeze ceva, mi-a transmis că nu, așa a vrut doamna, asa s-a întâmplat!

Și dacă am vreo obiecție să mă duc să stau de vorbă cu ea. Evident că nu m-am dus. Nu o știu, nu am avut niciun contact cu domnia sa. Am un contract și constat că el este încălcat.

Fără nicio explicație profesională, argumentată și obiectivă. O instituție publică nu se conduce după poftele cuiva sau cel puțin așa îmi place să cred. Poate directorul TVR1 m-a indus în eroare, nu a fost dorința doamnei și totul este o neînțelegere. Poate a fost o neînțelegere.

M-au pus după programul Minorități! Care face audiență 0.0.

Eu în cinci ani de zile construisem un brand, fidelizasem un public, era a treia emisiune de pe piață după Gâdea (n.r.: Antena3) și Ciutacu (n.r.: RomâniaTV). Publicul emisiunii evident că nu e acasă la ora 17.00. O să fie cumplit, mă va împiedica să-mi ating targeturile contractuale. Aici pote fi o cheie, dar nu vreau să speculez. Nu mă tem de muncă, vedem ce va fi”, a spus Ionuț Cristache pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.