Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu intervine în scandalul în care a fost implicată Clotilde Armand: 'Mafioții ajung ușor, ușor la metode columbiene'

Libertatea.ro
Ionuț Moșteanu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost atacată, în trafic, de către un bărbat agresiv (mai multe aici). Liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, sare în sprijinul edilului și acuză „mafia” pentru acest atac.

„Clotilde Armand a fost atacata azi la semafor de un individ agresiv care i-a batut cu pumnii in masina si a strigat la ea.

Mafiotii ajung usor, usor la metode columbiene. Ei stiu ca dupa Romprest se vor inchide rand pe rand si alte sugative de bani publici - panselute, cursuri, consultante si alte multe gauri in buzunarul bucurestenilor. Dupa ani de jaf sub protectia politicienilor, “afaceristii” cuplati la bugetul primariei nu vor accepta usor ca s-a terminat. Dar nu o vor intimida. Nu ne vor intimida. Clotilde are sustinerea noastra si a fiecarui roman de buna credinta. Clotilde, suntem alaturi de tine!", a spus Ionuț Moșteanu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.