Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Popa: Mă mulţumeam şi cu două puncte din meciurile cu CFR şi Dinamo

gsp.ro
Chiajna Timisoara

Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, luni seară, după meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1, că s-a temut că formaţia sa va fi învinsă la o diferenţă mare de dinamovişti, El a precizat că se mulţumea şi cu două puncte în ultimele două etape, în care echipa sa a învins CFR Cluj şi Dinamo.

"După cum a început jocul, mi-era frică să nu luăm bătaie la scor, pentru că nu reuşeam nicio combinaţie, nu reuşeam să ieşim din careu. Apoi, după gol, ne-am revenit şi în repriza a doua cred că puteam să mai înscriem două-trei goluri. Eu mă mulţumeam şi cu două puncte din meciurile cu CFR şi Dinamo. Am zis înainte de meciul cu CFR că dacă vom câştiga cinci meciuri vom începe să ne gândim la play-off. Ne dorim să facem mai multe puncte cu echipe de calibrul nostru, mai micuţe, punctele câştigate cu echipele mari sunt bonus. Eu le-a zis jucătorilor să nu fie echipă mică şi din respect pentru mine au dovedit că pot jucat fotbal. Am arătat că putem să sperăm la mai mult decât anul trecut", a spus Popa.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Poli Timişoara, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Costache '30 pentru gazde şi Vaşvari '37 (penalti) şi Drăghici '63 pentru oaspeţi, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.