Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Radu ar putea pleca de la Genoa, dacă noul antrenor Davide Nicola îl va ține pe post de rezervă

Gsp
Ionuţ Radu

Ionuț Radu ar putea pleca de la Genoa. Agentul său, Oscar Damiani, a precizat, după meciul câștigat de Genoa în fața celor de la Sassuolo, scor 2-1, că dacă jucătorul său va fi rezervă, fostul căpitan al echipei naționale de tineret a României se va despărți de gruparea pregătită de Davide Nicola, anunță MEDIAFAX.

"Ionuț? A fost cel mai bun jucător de la Genoa în prima jumătate a sezonului, în ciuda poziției din clasament", a spus agentul pentru Radio Anch'io Sport.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

"La conferința de presă, antrenorul de la Genoa a fost foarte clar: 'Perin va fi portarul titular'. E clar că nu mai este loc pentru Radu, iar dacă analizăm calitățile sale e clar, cel puțin pentru mine, că nu există varianta ca el să fie portar de rezervă, nu luăm în calcul așa ceva. Vom aștepta până la finalul lunii, ca Ionuț să își demonstreze calitatea la antrenamente. Dacă decizia lui Nicola nu se va schimba, vom căuta o soluție. Nu e exclus să se întoarcă la Inter Milano", a mai adăugat Oscar Damiani.

Genoa a început anul 2020 cu o victorie. Cu Ionuț Radu pe bancă și cu Mattia Perin titular, gruparea pregătită de Davide Nicola s-a impus în fața celor de la Sassuolo, cu scorul de 2-1.

Pentru portarul român primul meci al anului a fost o premieră. Ionuț Radu a fost rezervă, după ce a apărat în toate jocurile oficiale de până acum.

"Radu este un portar foarte bun, dar eu îl cunosc pe Mattia Perin. S-a mizat mult pe tineri, iar eu am introdus acum fotbaliști pe care îi cunosc. Așa am făcut și alegerea în cazul portarului.

Sunt multe lucruri de pus la punct, pentru că am primit prea multe goluri. Vreau ca echipa să fie mai echilibrată", a spus noul antrenor de la Genoa, Davide Nicola, după succesul cu Sassuolo.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Tehnicianul a declarat sâmbătă, 5 ianuarie, până să alcătuiască primul 11: "Radu sau Perin în poartă? Acum am doi portari importanți. Astăzi (n.red. - sâmbătă, 4 ianuarie) vom face un antrenament și apoi voi alege. E clar că decizia mea va deveni apoi definitivă".

Mattia Perin (27 de ani) s-a alăturat grupării pregătite de Davide Nicola la 2 ianuarie 2020, fiind împrumutat de la Juventus, până în vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.