Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ionuț Stroe (PNL) pune tunurile pe USR, după atacurile împotriva lui Emil Boc: 'Sunt incapabili să administreze măcar o scară de bloc'

Facebook/ Ionut Stroe
ionut stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, sare în apărarea primarului Emil Boc, care a fost criticat de reprezentanții partidului USR pentru anularea licitației de la Centura Clujului. Edilul de la Cluj a fost „certat” atât de consiliera USR Alexandra Oană (de la care a și început schimbul de replici între cele două formațiuni politice), cât și de liderul USR, Cătălin Drulă.

„Îl știți bine pe Emil Boc și rareori îl auziți vorbind în termeni critici în spațiul public - este un om cumpătat și mereu constructiv. De data aceasta, însă, USR a depășit orice limită a bunului simț. Partidul scandalagiu de serviciu, USR, încearcă blocarea proiectelor mari de infrastructură din Cluj.

De la Emil Boc, unul dintre cei mai performanți primari din țară, care a făcut din Cluj-Napoca un adevărat oraș european, USR nu are decât de ascultat și de luat notițe. Bineînțeles, asta dacă își doresc vreodată să învețe să administreze performant orice în țara asta, fapt de care mă îndoiesc că va mai fi posibil cu scorul dânșilor sub 8% și cu dezastrele pe care puținii lor primarii lor le fac în alte orașe sau în București”, a spus Ionuț Stroe, pe pagina sa de Facebook.

„Cum își poate permite să comenteze un partid care nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârșit? Acest partid imatur și zgomotos livrează doar scandal, nu am văzut vreodată realizări - o școală, un spital, un drum și, așa cum spune și domnul Boc, nu am văzut nici măcar un șurub. Aceasta este capacitatea USR, un partid de oameni conflictuali și incapabili să administreze măcar o scară de bloc.

Domnule Boc, continuați-vă proiectele bune pentru Cluj, singura părere care contează este cea a oamenilor, care v-au reconfirmat de patru ori că faceți o treabă excelentă. Succesul și rezultatele dumneavoastră sunt cele mai bune răspunsuri pentru USR”, a concluzionat Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.